2. Wattpad

Nagyon szeretek regényeket írni. Sajnos azonban egy online kiadóval már meggyűlt a bajom, így újabbakkal a jövőben nem kísérleteznék. Éppen ezért örültem, amikor felfedeztem a Wattpadot, azt az oldalt/alkalmazást, ahol mindenki szabadon megoszthatja a különféle műveit. A felületet könnyű kezelni és az egész rendszer abszolút szimpatikus. Igaz, hogy így az ember nincs akkora védelem alatt, mint egy kiadó esetében, és pénzt se keres, de azt hiszem, hogy ezen két dolog még egy kiadói szerződésnél sem 100%-osan garantált. Sőt! Úgyanúgy ellophatják a műved, ráadásul a sok jutalék levonása után kb. semmi sem marad a mű árából.

Nem is nagyon szaporítanám tovább a szót. Ebben a menüpontban a Wattpadon megosztott regényeimet találhatjátok meg. Remélem, hogy sokan beleolvastok majd, és elnyerik majd a tetszéseteket az írásaim. 🙂 Aztán ki tudja, talán egy rendes kiadó is felfigyel majd rám, és egyszer majd mindannyian a kezünkben foghatjuk ezeket a regényeket.

Feltöltés alatt álló:

Fillandrya - A köd királysága

Befejezett:

A Bátrak Falkája 2 - A vér kötelez

A Bátrak Falkája

Tanulható hazugságok

Látszatfüggők

Regényeken kívül a fotóim és a Polyvore szetteim közül is feltöltök folyamatosan néhányat. Ezeken kívül még a világ minden részéről gyűjtöm a különféle babonákat is. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor kattintsatok a borítóképekre!

WTF?

Babonák Könyve

Photo Book

Firkák

Ivy Island © All Rights Reserved

Reklámok